Inverness Renovation

Inverness Renovation

A modern three-storey renovation completed post-earthquake. It was a full re-structure from top to bottom, completely re-configuring the existing layout to enhance the interior flow whilst bringing a freshly updated decor.  Features include granite benchtops, textured tiled bathrooms, timber flooring and stylish lighting with top quality hardware and fittings.

Dinning area
Dinning area
Exterior with large window area capturing the expansive views
Exterior with large window area capturing the expansive views
Waterfront views from Inverness Apartment
Waterfront views from Inverness Apartment
Bedroom views enhanced with large-scale windows
Bedroom views enhanced with large-scale windows
Kitchen and dining area Inverness Apartment
Kitchen and dining area Inverness Apartment
Exterior view of Inverness House
Exterior view of Inverness House
Kitchen and dining area at Inverness House
Kitchen and dining area at Inverness House
Galley style kitchen design with glass door
Galley style kitchen design with glass door
Breakfast bar seating and indoor outdoor flow
Breakfast bar seating and indoor outdoor flow
Lounge area with sliding door partition
Lounge area with sliding door partition
Exterior of Inverness House
Exterior of Inverness House